Korgun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik trafik eğitim semineri verilmiştir. Öğrencileri trafik konularında bilgilendirmek, duyarlılığı artırmak ve  gelecekte yaşanabilecek olumsuz durumları engellemek için yaptıkları çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte her hafta bir ders saatinde kitap okuma etkinliğini gerçekleştiriyor.

Korgun Kaymamakamımız Sayın Durdu Yavuz ÖĞÜT okulumuzu ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra öğrencilerimizi de ziyaret eden Kaymakamımız güzel dileklerde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılında okul kütüphanemiz yoğun bir ilgi ile faaliyetlerine başlamıştır.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında 12.Sınıfa kayıtlı olan 8 (sekiz) öğrencimizi okulumuzdan mezun ettik.

2020 yılı üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz ise aşağıda listelenmiştir. (Veriler ÖSYM'den alınmıştır.)

Eyl