Ara

11.Sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimize üniversite ve bölümleri tanıması,üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Çankırı Karatekin Üniversitesi gezisi düzenlenmiştir.

Ara

Korgun İlçe Kaymakamımız Sayın Durdu Yavuz ÖĞÜT okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve 11.Sınıf öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Rahmi Yüksel TATLI tarafından, okulumuzdaki tüm erkek personelimize kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak maksadıyla #kadınaelkalkmaz mottosuyla bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

Kariyer günlerinin ilkini sosyal çalışmacı Sevim ÜNLÜ ile gerçekleştirdik.

Ara

Irk, dil ve din ayrımı gözetmeden bütün insanların temel haklarını beyan eden İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, 10 Aralık 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edildi. Pek çok ülkenin bu bildiriyi kabul etmesiyle de dünya genelinde her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Değerler Eğitimi kulübü öğrencilerimiz ve Tarih öğretmenimiz Mülkiye ARTUK KARACA tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ve Kaymakamlığımızın desteği ile 11.ve 12.Sınıf öğrencilerimize üniversiteye hazırlık  TYT denemelerimizi gerçekleştirdik.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında yapılması planlanan faaliyetlerden ilk olarak  Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile kardeş okul Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında futbol müsabakamızı gerçekleştirdik.

Korgun ÇPAL 6- 4 Şehit Mehmet Ata MTAL müsabaka sona ermiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2022 yılında "Türkiye Yüzyılına Nefes" mottosuyla kutlanacak olan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde, Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla  fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik.
Geçmişten gelen gücümüzle, Anadolu'ya yayılan köklerimizle, dünden bugüne bugünden geleceğe Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına nefes olmaya devam ediyoruz.

Düzce Depremi 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57'de gerçekleşmiş olup, 30 saniye süren 7,2 büyüklüğündeki depremde, 845 kişi hayatını kaybetmiş, 4.948 kişi yaralanmıştır.

Afet ve acil durumlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak,

Afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara millet olarak hazırlanmak,

Afet farkındalığını toplumun her kesimine yaygınlaştırmak,

Bu minvalde, 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 09.15'de okulumuz öğretmen, öğrenci ve personelleri ile birlikte (Çök-Kapan-Tutun) deprem tatbikatı yapılmıştır.

Okul binamızı 1 dakika 13 saniye içerisinde boşalttık.

12.Sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimize üniversite ve bölümleri tanıması,üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Orta Doğu Teknik Üniversitesi gezisi düzenlenmiştir. Meslek tanıtımları ile gelecek planları adına bilinçlenen öğrencilerimiz daha sonra; Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Taceddin Dergahını ziyaret ederek gezilerini tamamladılar. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Korgun Kaymakamı Sayın Durdu Yavuz Öğüt' e ve ve geziye rehberlik eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli mücadelenin kazanılması için her türlü fedakarlığı yapan ecdadımızı yad etmek için 13. İstiklal Yolu Yürüyüşü etkinliğine okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile katıldık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 99. yıl dönümünü ilçemiz Şehit Komiser Veysel Çirişlioğlu İlkokulu bahçesinde coşkuyla kutladık.

İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 1.si olan öğrencimiz Azra KARTAL'ı tebrik ediyoruz.

Törende görev alan Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, törene katılan tüm Korgun halkına teşekkür ediyoruz.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı İlçe Kaymakamımız Sayın Durdu Yavuz ÖĞÜT' ün başkanlığında 28 Ekim Cuma günü saat 11.00' da okulumuz Yemekhane Salonunda gerçekleşmiştir. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin KANTAŞ, Okul Aile Birliği üyeleri ve velilerimiz katıldı. Yapılan toplantıda okulun genel durumu ve alınacak tedbirler konusu ele alındı. Yeni Okul Aile Birliği üyelerimiz oy çoğunluğuyla seçildi.