Şbt

Türk Zeka Vakfının;  Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve ODTÜ’nün desteklerini alarak öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek için  ilkini 2018 yılında düzenlediği Türkiye Okullar Arası  Zeka Oyunları Şampiyonasının bu seneki il finallerinde Çankırı Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi  “İl Birincisi” olarak bir üst tur olan Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.  Yarışmanın 11. Sınıf kategorisinde bizi temsil edecek olan öğrencimiz Nida Nur ERDOĞAN’ı ve Danışman Öğretmeni Eda PALA’yı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder,  kendilerine bölge finallerinde başarılar dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk ‘ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımızın 104. yıl dönümünü İlçemizde düzenlediğimiz coşkulu törenle kutladık.Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı hürriyet meşalesi Anadolu’nun dört bir yanını ışığıyla aydınlatmıştır.Törenimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

May

Kariyer günleri kapsamında İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin KOZAN öğrencilerimiz ile buluştu.

May

Öğrencilerimiz Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Çankırı'nın tarihive kültürel mekanlarını ziyaret ettiler.

May

Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerimiz devam ediyor. 06/05/2023 tarihinde okulumuz 11.sınıf öğrencileri ile Ankara'nın tarihi ve manevi mekanlarını ziyaret edip günü Ankara Devlet Tiyatrosu'nda senaryosunu Turgut ÖZAKMAN' ın yazdığı ''Ocak'' oyunu ile tamamladık.

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Korgun Kaymakamlığına teşekkür ederiz.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (Çedes) Projesi kapsamında okulumuz Çankırı'nın yöresel yemeklerini ve kültürünü tanıtmıştır.

Nis

Okulumuz öğrencileri teravih namazı sonrasında İlçe Müftümüz Mahmut AY ve İlçe İmam hatipleri ile Korgun Gençlik Merkezinde buluştular. İlçe Müftümüz varoluş felsefesi üzerine öğrencilerimiz ile mütalaada bulundu.

Nis

59. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ilçe kütüphanemizde ebru sanatını gerçekleştirmiştir.

Nis

Değerler Eğitimi Kapsamında manevi değerlerimizin farkına varan Korgun ÇPAL öğrencilerimiz ilçemiz büyüklerinin pazar alışverişlerini gerçekleştirmiş, ilçe esnafına yardımcı olmuştur. Manevi değerlerin farkına varan öğrencilerimiz bunun tek bir etkinlikte kalmayıp, alışkanlık haline geleceğinin sözünü vermiştir.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri öğrencilerimiz ile buluştu.

Emeği geçen tüm jandarma personellerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile olabildiğince atık çıkarmadan yada atıkları değerlendirerek sıfır atık felsefesini hayatımıza geçiriyoruz.

Detaylı bilgi için www.sıfıratıktema.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Emniyet Amirimiz  Sayın İlhan KAYAN öğrencilerimiz ile buluştu.

Ock

Kariyer günleri kapsamında Korgun İlçe Veterinemiz Hamze Bey öğrencilerimiz ile buluştu.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Müftümüz Sayın Mahmut AY öğrencilerimiz ile buluştu.