May

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlerimizde; sağlıklı beslenme kültürü oluşmasını sağlamak, öğrencilerimizi ve velilerimizi gıda okuryazarlığı konusunda bilinçlendirmek, okullarda öğrencilerimizi geleneksel tatlarla buluşturmak, gıda israfına yönelik bilinçlendirme sağlamak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Detaylı bilgi için https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ara

Mevlidi Nebi Haftasına özel hazırlamış oldukları video için Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULDA BAĞIMLILIĞA MÜDAHALE PROGRAMI (OBM) NEDİR?

OBM, öğrencilerde sigara, alkol, bağımlılık yapıcı madde ve riskli internet kullanımına yönelik ikincil önleme perspektifiyle geliştirilmiş Türkiye'nin ilk ve tek okul temelli müdahale programıdır.

Detaylı bilgi için https://obm.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

"81 Çalıkuşu e-Dergi" çalışması kapsamında,  Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, İlimizde gerçekleştirilen kültür ve eğitim temalı içerikler derlenerek "81 Çalıkuşu - Çankırı" (6. sayı) e-dergisi yayımlanmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, 30 Nisan - 6 Mayıs 2023 tarihleri arasında TEKNOFEST 2023 Uzay, Havacılık ve Teknoloji Yarışmaları düzenlenecektir.

Son başvuru tarihi 20 Kasım 2022

Detaylı bilgi için www.teknofest.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Dönem Sınav Takvimi

2022-2023 ÖĞRETİM YILI İLK DÖNEM KİTAP OKUMA SAATLERİMİZ PAYLAŞILMIŞTIR.

Pansiyon kayıt ve bilgilendirme için tıklayınız.

Eyl

Okulumuzun hazırlamış olduğu ve branş öğretmenlerince EBA Canlı Dersler 28.09.2020 tarihi itibariyle Sınıf bazında Uzaktan Eğitim Ders Programı aşağıda verilmiştir.