T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / KORGUN - Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi

Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
5069076666
Belgegeçer
03763432220
WEB
https://korguncpl.meb.k12.tr
Adres
Uludağ Mah. Eser Sk. No 10 Korgun ÇANKIRI
Vizyon
BİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN,Çok yönlü eleştirisel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını,Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının itici gücü olmasını İSTİYORUZ!
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi toplumun ihtiyaçlarını çağın gereksinimlerini karşılamalarını sağlayabilecek nitelikte, onları yeteneklerini kullanabilen, üretken, kendine güvenen, üstün başarma azimleriyle topluma yararlı birer birey olarak yetiştirme amacıyla varız.Öğrencilerimizin bilgili, çevreleriyle iyi ve olumlu ilişkiler kurabilen, olaylara çok yönlü ve nesnel bakabilen, beden, zihin ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe sahip, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli değerlerle çağdaş değerleri harmanlayabilen, nitelikli bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz.Öğrencilerimizin toplum beklentilerine uygun mesleki bilgi birikimleriyle toplum tarafından aranan, nitelikli teknik ara eleman olmaları ara eleman gücüne ihtiyaç duyan işletmelere kendi alanında bilgili personel yetiştirecek ülkemizin kalkınmasına yapıcı, olumlu katkıda bulunmak amacındayız.
Başarılar
SPORTİF FAALİYETLERDE 2010-2011 Öğretim yılı Liseler Gençler Kros Müsabakası İl Üçüncüsü(Erkekler) 2009-2010 Öğretim yılı Liseler Gençler Futbol Turnuvası İl dördüncüsü(Erkekler) PROJE ALANINDA 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Akıllı Perde " adlı proje il içinde 1. olmuştur. 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Akıllı Ev " adlı proje il içinde 2. olmuştur. 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında Elektrik ve Elektronik Alanı öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Fonksiyonel Anahtar " adlı proje il içinde 2. olmuştur. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı "En Az Bir Meslek Geleceğe Tam Destek" Adlı projemiz Gençlik Spor Bakanlığı Tarafından Kabul edilmiştir.
Öğretmen :15
Öğrenci :68
Derslik :6
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :3
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1112
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:20 - 16:30
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Minibüs ile her saat ulaşım imkanı mevcuttur
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 20 KM mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır