Etiket Sonuçları: Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğrencileri teravih namazı sonrasında İlçe Müftümüz Mahmut AY ve İlçe İmam hatipleri ile Korgun Gençlik Merkezinde buluştular. İlçe Müftümüz varoluş felsefesi üzerine öğrencilerimiz ile mütalaada bulundu.

Nis

59. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ilçe kütüphanemizde ebru sanatını gerçekleştirmiştir.

Nis

Değerler Eğitimi Kapsamında manevi değerlerimizin farkına varan Korgun ÇPAL öğrencilerimiz ilçemiz büyüklerinin pazar alışverişlerini gerçekleştirmiş, ilçe esnafına yardımcı olmuştur. Manevi değerlerin farkına varan öğrencilerimiz bunun tek bir etkinlikte kalmayıp, alışkanlık haline geleceğinin sözünü vermiştir.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri öğrencilerimiz ile buluştu.

Emeği geçen tüm jandarma personellerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile olabildiğince atık çıkarmadan yada atıkları değerlendirerek sıfır atık felsefesini hayatımıza geçiriyoruz.

Detaylı bilgi için www.sıfıratıktema.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Emniyet Amirimiz  Sayın İlhan KAYAN öğrencilerimiz ile buluştu.

Ock

Kariyer günleri kapsamında Korgun İlçe Veterinemiz Hamze Bey öğrencilerimiz ile buluştu.

Ock

Kariyer günleri kapsamında İlçe Müftümüz Sayın Mahmut AY öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

11.Sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimize üniversite ve bölümleri tanıması,üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Çankırı Karatekin Üniversitesi gezisi düzenlenmiştir.

Ara

Korgun İlçe Kaymakamımız Sayın Durdu Yavuz ÖĞÜT okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve 11.Sınıf öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Rahmi Yüksel TATLI tarafından, okulumuzdaki tüm erkek personelimize kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak maksadıyla #kadınaelkalkmaz mottosuyla bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile buluştu.

Ara

Kariyer günlerinin ilkini sosyal çalışmacı Sevim ÜNLÜ ile gerçekleştirdik.

Ara

Mevlidi Nebi Haftasına özel hazırlamış oldukları video için Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Irk, dil ve din ayrımı gözetmeden bütün insanların temel haklarını beyan eden İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, 10 Aralık 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edildi. Pek çok ülkenin bu bildiriyi kabul etmesiyle de dünya genelinde her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.

Değerler Eğitimi kulübü öğrencilerimiz ve Tarih öğretmenimiz Mülkiye ARTUK KARACA tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ve Kaymakamlığımızın desteği ile 11.ve 12.Sınıf öğrencilerimize üniversiteye hazırlık  TYT denemelerimizi gerçekleştirdik.

OKULDA BAĞIMLILIĞA MÜDAHALE PROGRAMI (OBM) NEDİR?

OBM, öğrencilerde sigara, alkol, bağımlılık yapıcı madde ve riskli internet kullanımına yönelik ikincil önleme perspektifiyle geliştirilmiş Türkiye'nin ilk ve tek okul temelli müdahale programıdır.

Detaylı bilgi için https://obm.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevleri başında şehit düşen bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında yapılması planlanan faaliyetlerden ilk olarak  Korgun Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile kardeş okul Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında futbol müsabakamızı gerçekleştirdik.

Korgun ÇPAL 6- 4 Şehit Mehmet Ata MTAL müsabaka sona ermiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.